Vijf films met Matt Damon op z'n best

Vijf films met Matt Damon op z'n best Matt Damon is zonder twijfel een van Hollywoods grootste multitalenten. Komedie, actie, drama, scifi, acteren, produceren; Damon doet het allemaal. We zetten vijf toffe titels van de acteur voor je op een rij.

Dit kun je met een tijdelijk Film1 Start-account

Dit kun je met een tijdelijk Film1 Start-account Heb je je net op onze abonneerpagina aangemeld als nieuwe klant van Film1 en wil je meteen kijken via de website of de app? Maak dan gebruik van je tijdelijke Film1 Start-account. Lees hier hoe dat in z'n werk gaat.

Film1 Movie News - Week 40

Film1 Movie News - Week 40 Actrice Kristen Wiig verscheen op de rode loper bij de wereldpremière van Downsizing, de nieuwe film van Sideways-regisseur Alexander Payne. Deze en meer ontmoetingen in het Film1 Movie News van deze week.

Interview: Sylvia Hoeks over Blade Runner 2049

Interview: Sylvia Hoeks over Blade Runner 2049 We hebben er 35 jaar op moeten wachten, maar vandaag gaat Blade Runner 2049 dan eindelijk in première. Het vervolg op Ridley Scotts klassieke scifi heeft opnieuw een grote rol voor een Nederlander. Sylvia Hoeks, die het stokje overneemt van Rutger Hauer, was onlangs weer even in ons land en ging met Film1 zitten voor een praatje.

De 10 beste horrorfilms in oktober

De 10 beste horrorfilms in oktober Het is bijna Halloween dus hebben we onze beste horrorfilms op een rijtje gezet. Durf jij ze allemaal te kijken?

Film1 MegaWeekend op 20 en 21 oktober

Film1 MegaWeekend op 20 en 21 oktober Op 20 en 21 oktober is het MegaWeekend bij Film1, met de premières van de topfilms La La Land, Fifty Shades Darker, xXx: Return of Xander Cage en Sing. Bekijk hier de promo.

Film1 krijgt vernieuwde homepagina

Film1 krijgt vernieuwde homepagina Vanaf volgende week krijgt Film1.nl - in het kader van een nieuwe campagne - een geheel vernieuwde homepagina. Dit betekent niet dat de bestaande website hiermee verdwijnt: de tv-gids, het complete aanbod, de nieuws-sectie en de inlogpagina blijven uiteraard toegankelijk in hun vertrouwde vorm.

Beter goed geleend dan belabberd bedacht

Beter goed geleend dan belabberd bedacht In de stomende stripper-komedie Onze Jongens doen Jim Bakkum en consorten niet onder voor Channing Tatum en zijn magische mannen. Deze andere Nederlandse films hebben zich ook laten inspireren door internationaal werk.

Film1 Movie News - Week 38

Film1 Movie News - Week 38 Film1 Movie News spreekt deze week onder anderen met acteur Stanley Tucci over zijn vijfde regieklus en met Star Wars-acteur John Boyega over zijn rol in de misdaadthriller Detroit.

Alles over Bridget Jones's Baby

Alles over Bridget Jones's Baby Renée Zellweger is terug als de stuntelende Britse Bridget in Bridget Jones's Baby. Check hier de leukste feiten over deze heerlijke romantische komedie.
« Oudere berichten