Opnames Ghostbusters III in mei van start?

Volgens een tweet van het goed ge´nformeerde Production Weekly, zou Sony Pictures in mei 2011 de productie starten van Ghostbusters III. Hiermee is het zoveelste gerucht geboren dat de derde spookkomedie de geest nog steeds niet heeft gegeven. We are ready to believe it. Vanavond om 20:30 uur kun je overigens op RTL7 kijken naar Ghostbusters II, het mindere vervolg op de originele hitfilm uit 1984.

Er wordt al jaren gespeculeerd over een derde Ghostbusters. Met de komst van een nieuwe videogame, waaraan Dan Aykroyd, Harold Ramis Ún Bill Murray hun medewerking hadden verleend, laaiden de geruchten in 2009 weer hoog op. Het script van Gene Stupnitsky en Lee Eisenberg zou inmiddels afgekeurd zijn en Dan Aykroyd zelf had de pen weer ter hand genomen. Een half jaar geleden echter liet Murray weten klaar te zijn met de constante vragen over Ghostbusters III.


Ramis, Aykroyd en Murray in actie

Als Production Weekly het echter bij het juiste eind heeft, zal regisseur Ivan Reitman binnenkort toch aan de slag gaan en kunnen we Ghostbusters III misschien wel verwachten in de zomer van 2012.