Jonah Hill smeekt Depp voor rol in 21 Jump Street-remake

Grapjas Jonah Hill (Superbad, Get Him to the Greek) is een druk man. Momenteel is de jonge acteur bezig met de opnames van de nieuwe R-rated komedie The Sitter over een grofgebekte babysitter - gespeeld door Hill - die op drie kinderen moet passen. In een recent interview met MTV News vertelde de komiek echter meer over zijn plannen voor de toekomst.

Zo begon hij over zijn geplande remake van 21 Jump Street, de populaire politieserie uit de jaren '80. "De opnames hiervan moeten ergens begin volgend jaar van start gaan. Het wordt mijn volgende film. Ik zal geen andere film doen voor die af is," aldus Hill. De revival van 21 Jump Street is al meer dan twee jaar onderweg, maar volgens de acteur zal de productie dus snel van start gaan.

Interessant is dat Hill ook nog steeds een rol in zijn hoofd heeft voor de man die in de oorspronkelijke serie te bewonderen was, namelijk Johnny Depp. Zo vertelde hij: "Hopelijk doet hij het. Het zal fantastisch zijn als hij het doet". Hill heeft Depp zelf ook al een persoonlijk bericht gestuurd voor deze rol, als in "doe het gewoon gast. Wees geen klootzak. Kom gewoon in deze film". Voor alle duidelijkheid vertelde Hill dat dit als grap bedoeld was, maar dat hij wel degelijk zijn vingers gekruist heeft dat Depp de rol aanneemt. Maar indien dat feest niet doorgaat, dan hebben ze nog meer cool, funny stuff gepland.


Het is nog maar de vraag of Depp terug zal keren naar 21 Jump Street

Over de geruchten of Emma Stone - waarmee hij te zien was in Superbad - ook in de remake te zien zal zijn, had Hill minder te zeggen. "Ik kan niks negatiefs of positiefs vertellen daarover. Ik denk dat we heel binnenkort wel wat toffe mededelingen doen over de casting, maar meer kan ik er niet over kwijt".

Naast 21 Jump Street ging Hill ook dieper in op de geruchten dat hij een rol krijgt in het vervolg op Zoolander. Zo vertelde de hij: "Als Ben Stiller mij voor de nieuwe Zoolander wil, zeg ik gewoon: "Bedankt dat je me wilt hebben!" Ik heb al met Ben en Justin Theroux gepraat, en zij hadden al een idee over wie ik eventueel ga spelen. Toen ging ik er wat dieper op in en gaf hun wat andere ideeën. Ik zal graag deel zijn van het project wanneer het van de grond komt". Wel is Hill nerveus over zijn betrokkenheid. "Mugatu - gespeeld door Will Ferrell in Zoolander - is een aardig gat om op te vullen en dat zou ik nooit kunnen. Maar volgens mij zal hij ook in de sequel te zien zijn. Godzijdank, want ik zal nooit zo grappig kunnen zijn als Mugatu", aldus Hill.

En alsof dat nog niet alles is, wilde Hill ook nog wat kwijt over de nieuwe animatiefilm Sausage Party, waar hij mee bezig is samen met zijn vrienden Seth Rogen en Evan Goldberg. "Sausage Party wordt een animatiefilm in 3D. Stel je Shrek voor als deze R-rated was, maar dan ook echt een harde en agressieve R-rated film. Het speelt zich af in een supermarkt. Ik weet niet of ik nu teveel weg geef, maar dat is dus iets waar we mee bezig zijn. Het is best hysterisch".