Ghostbuster-regisseur helpt geruchten de wereld uit

Het mag geen geheim meer zijn dat er een nieuwe Ghostbusters aan zit te komen. Ondertussen gaan er al vele geruchten dat verschillende acteurs en actrices zijn aangenomen of dat het script al volledig klaar is. Regisseur Ivan Reitman - die eerder de regie van beide Ghostbusters-films op zich nam - zegt echter dat geen van al deze berichten klopt!

Reitman - momenteel druk bezig met het promoten van zijn nieuwste film No Strings Attached - sprak met website Coming Soon over de Ghostbusters geruchten, en wist de meeste de kop in te drukken: "Bijna niets over wat er over die film online staat klopt ook. Al die geruchten over de casting... niets daarvan is waar."


De komedie No Strings Attached is de nieuwste film van regisseur Reitman...

"We hebben een heel goed script, maar Bill Murray moet het eerst nog lezen. Er is van alles op het internet gezet over dat hij het al gelezen zou hebben en het niets vond. Maar ik heb het pas onlangs naar hem gestuurd. Dus we moeten afwachten. Wie weet hoelang het zal duren", aldus Reitman.

Wat we ondertussen wel weten is dat Sigourney Weaver te zien zal zijn en dat alle originele personages een rol zullen spelen. Tevens zal er een batterij aan nieuwe personages bijkomen. Ook wist Reitman nog te vertellen dat ze ditmaal beschikken over echt goed verhaal, dat misschien wel 'de beste uit de serie zou kunnen worden'.

Wanneer de nieuwe Ghostbusters sequel zijn opwachting maakt is niet bekend.