Ben Stiller in nieuwe sci-fi komedie

Acteur Ben Stiller (Meet the Parents) speelt wellicht de hoofdrol in een nieuwe sci-fi komedie Neighborhood Watch. Akiva Schaffer (Hot Rod) zal de film regisseren. Acteurs/schrijvers Seth Rogen en Evan Goldberg (The Green Hornet) hebben het script herschreven.

De sci-fi komedie Neighborhood Watch gaat over een groep vaders die als buurtwachters hun dorp beschermen. Deze reden gebruiken ze echter als excuus om even weg te komen van hun gezin. Op een avond, tijdens een van hun rondes door het dorp, komen ze erachter dat de wereld in groot gevaar is door aanvallende aliens.


Ben Stiller

Het verhaal van Neighborhood Watch bevat twee hoofdrollen. Stiller zal mogelijk een van de vaders spelen die een nieuw lid van in het buurtwachtersclubje. Het is niet bekend wie de andere vader zal vertolken. Ook is onduidelijk of Seth Rogen zelf meespeelt in de film.

Onlangs heeft Ben Stiller de opnames van de actiekomedie Tower Heist van regisseur Brett Ratner (X-men: The Last Stand) afgerond. Sindsdien is hij weer op zoek naar een volgend project. Hij twijfelt alleen nog tussen Neighborhood Watch en The Secret Life of Walter Mitty.