Redband trailer van The WatchNeighborhood Watch heeft een andere titel gekregen en een nieuwe redband trailer. Deze sci-fi komedie met Ben Stiller en Vince Vaughn heet nu simpelweg The Watch en is blijkbaar bezaaid met een hoop penis- en spermagrappen. Bekijk de pittige trailer!

In The Watch spelen Ben Stiller, Jonah Hill, Richard Ayoade en Vince Vaughn een groep vaders in een nette buitenwijk. Samen vormen ze een buurtwacht en komen ze erachter dat er buitenaardse wezens schuilen onder de lokale bevolking. Ze gaan op onderzoek uit om de boosaardige aliens te pakken.

De titelverandering is het gevolg van de tragische dood van Trayvon Martin. Afgelopen februari werd deze Afro-Amerikaanse, zeventienjarige jongen neergeschoten door een buurtwacht in Florida. Deze zaak leidde tot veel controverse, omdat de buurtwacht George Zimmerman gehandeld zou hebben uit racistische motieven.

The Watch werd geregisseerd door Akiva Schaffer (Hot Rod). Het duo Seth Rogen en Evan Goldberg (Superbad) is verantwoordelijk voor het scenario. Vanaf 30 augustus draait deze sci-fi komedie in de Nederlandse bioscopen.

Trailer The Watch