Mogelijke titel voor Star Trek 2Het vervolg op de succesvolle Star Trek reboot uit 2009 van regisseur J.J. Abrams heeft mogelijk een titel gekregen. Dit meldt Total Film.

Regisseur Abrams zou hebben gekozen voor de titel Star Trek Into Darkness. Een officiŽle bevestiging is nog niet gegeven, maar filmstudio Paramount registreerde onlangs de domeinnamen www.startrekintodarkness.com en www.startrekintodarknessmovie.com. Een bevestiging lijkt dus enkel een formaliteit.

In Star Trek zagen we de crew van de Enterprise als jonkies van de Starfleet Academy afkomen. De kapitein en eerste man van het schip kunnen niet meer van elkaar verschillen. James Kirk (Chris Pine), is een wildebras met een strafblad uit het platteland van Iowa en Spock (Zachary Quinto) is opgegroeid in een samenleving die logica vooropstelt en elke emotie afkeurt. Samen vormen ze echter de perfecte combinatie om ongekende gevaren te trotseren. In deel twee gaat de bemanning van de Enterprise de strijd aan met een vijand die gevaarlijker is dan ze ooit konden voorzien.

Regisseur J.J. Abrams (Lost, Alias) blies met veel succes de Star Trek-franchise nieuw leven in. Star Trek Into Darkness draait vanaf mei 2013 in de bioscoop.