Superman neemt stokje over van Tom CruiseVorige week besloot Tom Cruise niet meer mee te werken aan The Man from U.N.C.L.E. om zijn aandacht volledig te kunnen richten op Mission: Impossible 5. De studio Warner Bros. voert nu onderhandelingen met Man of Steel-acteur Henry Cavill om Cruise te vervangen. Dit meldt Variety.

Henry Cavill belooft binnenkort een grote ster te worden met zijn hoofdrol van Superman in de aankomende blockbuster Man of Steel. Mocht de acteur tekenen voor The Man from U.N.C.L.E., dan kunnen de opnames zoals gepland in de herfst starten. De regie van de spionagefilm is in handen van Guy Ritchie (Sherlock Holmes).

The Man from U.N.C.L.E. is gebaseerd op de gelijknamige spionageserie uit de jaren zestig. Het verhaal draait om Napoleon Solo en Illya Kuryakin, twee agenten van The United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.). Met hun charmes en gadgets namen ze het op tegen de kwaadaardige Trush. Henry Cavill is benaderd voor de rol van Napoleon Solo, terwijl Armie Hammer (The Social Network) Kuryakin zal spelen. Een opmerkelijk feit is dat Henry Cavill eerder in de running was voor Kuryakin toen Tom Cruise nog in onderhandelingen verwikkeld was voor de rol van Solo.

Henry Cavill is nu bij Film1 te zien naast Bruce Willis in de actiethriller The Cold Light of Day. Bekijk hieronder de promo.

Film1 promo The Cold Light of Day