Hugh Grant helpt de Man van U.N.C.L.E.Regisseur Guy Ritchie (Sherlock Holmes) wil in september van start gaan met de opnames van de spionagefilm The Man from U.N.C.L.E. en The Hollywood Reporter meldt dat hij Hugh Grant (Bridget Jones's Diary) heeft weten te strikken voor een bijrol. De charmante Brit zal het hoofd spelen van de Britse Naval Intelligence.

De productie van The Man from U.N.C.L.E., naar de klassieke televisieserie uit de jaren zestig, heeft reeds een langdurig traject afgelegd. Tot eind 2011 waren regisseur Steven Soderbergh en acteur George Clooney aan het project verbonden. Daarna toonde Tom Cruise interesse in de hoofdrol, maar die richtte zich liever op Mission: Impossible 5.

Sinds Guy Ritchie aan de touwtjes trekt, heeft hij het script onder handen genomen samen met zijn productiepartner Lionel Wigram. Henry Cavill (Man of Steel) en Armie Hammer (The Lone Ranger) zijn aan boord voor de hoofdrollen van de spionnen Napoleon Solo en Illya Kuryakin. De heren zijn in dienst van de mysterieuze organisatie United Network Command for Law Enforcement (U.N.C.L.E.). Met hun charmes en gadgets namen ze het op tegen de kwaadaardige Trush. De tegenspeelster van Cavill en Hammer is actrice Alicia Vikander (A Royal Affair).

Op Film1 zie je de Man van IMF - dat andere internationale spionageteam - in actie. Tom Cruise is Ethan Hunt in de spectaculaire actiefilm Mission: Impossible - Ghost Protocol