Regisseur Doodeind maakt nieuwe NederhorrorRegisseur Nick Jongerius, die eerder als producent de 'Nederhorror' Doodeind maakte, werkt aan een nieuwe speelfilm. Hij hoopt begin volgend jaar The Windmill Massacre te kunnen gaan draaien, over een psychopatische molenaar die in de voetsporen van beroemde horroriconen als Freddy Krueger, Jason Voorheen en Michael Myers treedt.

Regisseur Jongerius heeft onlangs in Loenen aan de Vecht een eerste scene gedraaid van de film waarmee hij nu hoopt financiers voor het project te lokken. Eerder hanteerde producent Pellicola ook deze methode voor de slasherfilm Frankenstein's Army, over een gekke geleerde die een leger van nazizombies wil creeëren. Deze ging eerder dit jaar in première op het International Film Festival Rotterdam.

Doodeind uit 2006 vertelde over een groep jongeren die in een afgelegen landhuis ten prooi valt aan een boze geest. De hoofdrollen werden vertolkt door Victoria Koblenko, Mads Wittermans, Micha Hulshof en Han Peekel. Wie in het Engelstalige The Windmill Massacre gaan spelen, is nog niet bekend. (ANP)