Eerste trailer voor Wachowski-scifi Jupiter AscendingRegisseurs Lana en Andy Wachowski (The Matrix, Cloud Atlas) staan bekend om hun geheimzinnigheid rondom filmprojecten. Het is dus eigenlijk geen verrassing dat vandaag ineens een trailer is verschenen van hun nieuwste sciencefictionfilm Jupiter Ascending met Mila Kunis en Channing Tatum. Bekijk de video hier.

Jupiter Ascending draait om Jupiter Jones (Kunis), een jonge vrouw die voorbestemd lijkt te zijn voor grote dingen. Ze droomt van de sterren, tot ze wakker wordt in de harde realiteit van haar echte leven. Jupiter maakt namelijk andermans huizen schoon voor een schijntje en heeft aan de lopende band ongeluk. Dan staat opeens de vreemde Caine (Tatum) voor haar neus. Hij beweert dat het Jupiters lotsbestemming is om een belangrijke rol te spelen in een verandering die de kosmos uit balans kan brengen.

Het verhaal van Jupiter Ascending is weer typische Wachowski-scifi die het publiek ongetwijfeld zal verdelen, zoals ook Cloud Atlas dat deed. Andere rollen in de film zijn voor Eddie Redmayne (Les Misérables), Sean Bean (Silent Hill: Revelation), Douglas Booth (LOL) en Doona Bae (Cloud Atlas). Jupiter Ascending is vanaf juli 2014 in Nederland te bewonderen op het witte doek.

Trailer: Jupiter Ascending

Kijk nu al op Film1 naar Channing Tatum in het drama 10 Years