Channing Tatum in actie op nieuw foto Jupiter Ascending

Na de eerste trailer voor het scifi-avontuur Jupiter Ascending is nu een nieuwe afbeelding verschenen. Hierop zien we een zwaar behaarde Channing Tatum door de lucht springen. Bekijk de foto nu.

Jupiter Ascending draait om Jupiter Jones (Mila Kunis), een jonge vrouw die voorbestemd lijkt te zijn voor grote dingen. Ze droomt van de sterren, tot ze wakker wordt in de harde realiteit van haar echte leven. Jupiter maakt namelijk andermans huizen schoon voor een schijntje en heeft aan de lopende band pech. Dan staat opeens de vreemde Caine (Tatum) voor haar neus. Hij beweert dat het Jupiters lotsbestemming is om een belangrijke rol te spelen in een verandering die de kosmos uit balans kan brengen.

Jupiter Ascending is geregisseerd door Andy en Lana Wachowski (Cloud Atlas) en is vanaf 24 juli te bewonderen op het witte doek.


Klik op de foto voor een vergroting

Channing Tatum is bij Film1 te zien in de stripperkomedie Magic Mike en de romkom 10 Years. In februari kun je hem bewonderen in Steven Soderberghs Side Effects en de actieknaller G.I. Joe: Retaliation.