Seth Rogen, Jonah Hill en James Franco zijn dol op worstenSeth Rogen en Evan Goldberg schreven samen al de nodige filmscripts voor komedies als Superbad, Pineapple Express, The Green Hornet en niet te vergeten hun regiedebuut This Is the End. Voor de stemmen in Sausage Party, hun nieuwe pittige animatiefilm, hebben ze de trouwe vrienden James Franco, Jonah Hill, Michael Cera en David Krumholtz weer opgetrommeld.

Sausage Party wordt gemaakt door Sony en Annapurna Pictures. Naast Rogen en Goldberg schreven ook de debutanten Kyle Hunter en Ariel Shaffir aan het scenario mee. Het wordt een animatiefilm voor volwassenen, over een worstje dat op een dag uit een winkelwagentje in de supermarkt valt en zich ineens afvraagt waar hij vandaan komt. Samen met zijn vrienden - ongetwijfeld andere etenswaren - moet hij ervoor zorgen dat hij voor de uitverkoop weer op de plank ligt.

Kristen Wiig, Edward Norton en Nick Kroll maken de stemmencast compleet. De pikante komedie heeft twee familievriendelijke regisseurs aangetrokken: Conrad Vernon (Monsters vs. Aliens) en Greg Tiernan (tv-serie Thomas the Tank Engine). Sausage Party zal waarschijnlijk in 2015 de bioscoop bereiken.

Rogen en Goldberg regisseren op dit moment hun tweede film, The Interview, waarin een talkshowhost (James Franco) en een producent (Rogen) een interview krijgen met de dictator van Noord-Korea: Kim Jong-Un. Ze krijgen van de CIA de opdracht om hem te vermoorden, maar de twee blijken nou niet bepaald moordmachines te zijn.

Seth Rogen en Jonah Hill nu al in actie zien? Ze komen bij Film1 in actie in de komedie The Watch.