In de cast: Adam DeVine, Anna Kendrick, Kristen Stewart met Sam Rockwell en Stephen King

In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie al het castingnieuws van de dag. Hier lees je welke acteurs aan wat voor films zullen samenwerken met welke regisseurs.Adam DeVine mag weer zingen in Pitch Perfect 2

Dat er een vervolg komt op het komische en muzikale Pitch Perfect was al bekend, maar de cast voor Pitch Perfect 2 is nog niet rond. Hoewel al duidelijk was dat de actrices Anna Kendrick (Drinking Buddies), Rebel Wilson (Bridesmaids) en Brittany Snow (John Tucker Must Die) uit deel 1 ook voor het vervolg zijn gecast, blijkt Treblemakers leadzanger Adam DeVine nu ook van de partij. Op 14 mei 2015 gaat de sequel in de Nederlandse bioscopen draaien.

Anna Kendrick is nu te zien in het komische drama 50/50 bij Film1.Anna Kendrick verliefd op huurmoordenaar Sam Rockwell

In de film Mr. Right lijkt Anna Kendrick (Pitch Perfect) maar niet te kunnen slagen in de liefde, totdat ze eindelijk de ware (Sam Rockwell) vindt. Maar als blijkt dat hij heeft gewerkt als huurmoordenaar, worden ze achtervolgd door zijn duistere verleden. De horrorkomedie zal worden geregisseerd door Paco Cabezas (Tokarev).

Sam Rockwell is nu te zien bij Film1 in Seven Psychopaths.Kristen Stewart en Nicholas Hoult als gelijken in Equals

In Drake Doremus' (Like Crazy) romantische sciencefictionfilm Equals zijn Kristen Stewart (Twilight) en Nicholas Hoult (Jack the Giant Slayer) "Equals". Dit is een geëvolueerde versie van de mens die niet heeft te kampen met emoties, armoede en geweld. Ze leven vredig naast elkaar in The Collective, todat het virus SOS (Switched-On-Syndrome) uitbreekt. Eenmaal getroffen door het virus krijgt de besmette persoon weer emoties. De geďnfecteerden worden verbannen om problemen te voorkomen. Stewart en Hoult zullen daarom hun gevoelens moeten verbergen om in The Collective te kunnen blijven leven.

Warm Bodies met Nicholas Hoult is nu te zien bij Film1.Stephen King verkoopt zijn stoute, kleine kind

De rechten voor Stephen Kings korte horrorverhaal Bad Little Kid zijn gekocht door Laurent Bouzereau. De regisseur/producer werkte al jaren samen met King en is vooral bekend door het maken van featurettes en overig bonusmateriaal op DVD's. Nu wil hij zijn eigen speelfilm regisseren. Bad Little Kid werd uitgegeven als e-book en was een bedankje voor Stephen King-fans in Europa. Dit korte verhaal draait om een man die ontdekt dat een klein jongetje verantwoordelijk is voor de dood van al zijn geliefden.

Dol op horror? Kijk dan op Film1 naar The Collection en Don't Be Afraid of the Dark.