Trailer van de week: Hollands hoop, nieuwe paden en knappe oplichtersElke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. Deze week zien we veelbelovende Hollandse voorproefjes en slaan een paar actrices nieuwe paden in. Maar het meest geďnteresseerd zijn we naar een knap oplichtersduo.

Hollands hoop
Van eigen bodem kregen we een glimp te zien van een epos over een van de meest spraakmakende figuren uit de Nederlandse geschiedenis (Teaser Michiel de Ruyter). De favoriete meester van vele kinderen is binnenkort weer te bewonderen (Trailer Mees Kees op de planken). En Kim van Kooten heeft hartzeer om haar nieuwe maar zieke geliefde (Trailer Onder het hart).

Nieuwe paden
Na het succes van Twilight doet Kristen Stewart haar best om diversiteit te tonen. Na het enthousiast ontvangen Clouds of Sils Maria is ze binnenkort te bewonderen als soldaat op Guantanamo Bay in een film die eveneens kon rekenen op goede kritieken (Trailer Camp X-Ray). Ondertussen probeert Leighton Meester haar Gossip Girl alter ego los te schudden als lesbienne die bang is haar vriendin te verliezen aan een kerel (Trailer Life Partners). George Clooney krijgt onverwacht toegang tot een mysterieuze wereld in een veelbelovend scifi-avontuur van Disney (Teaser Tomorrowland).

Trailer van de week
Megaster Will Smith en actrice Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) zijn binnenkort samen te bewonderen in Focus. Het verhaal draait om een jonge oplichtster die de kans krijgt om vakkennis op te doen bij een doorgewinterde collega. Al snel valt het duo voor elkaar, maar al het gelieg en bedrieg zorgt toch voor complicaties in hun relatie. Het regisseurs- en scenaristenduo Glenn Ficarra en John Requa zijn verantwoordelijk voor het ondergewaardeerde I Love You Phillip Morris (2009) en het succesvolle Crazy, Stupid, Love (2011). Aan de onderstaande teaser te zien lijken de heren weer een verrukkelijke komedie af te leveren. Focus draait vanaf 26 februari 2015 in de bioscoop.

Teaser trailer van Focus