In de cast: Winona Ryder terug voor Beetlejuice 2, Viola Davis leidt de Suicide Squad en meer

In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.Tim Burton wil Winona Ryder
Michael Keaton had al laten weten dat hij graag terugkeert voor Beetlejuice 2, maar nu lijkt het erop dat ook Winona Ryder van de partij is. In een interview met MTV over Big Eyes liet regisseur Tim Burton weten dat hij het personage van Winona, Lydia Deetz, mist en dat hij graag weer met haar zou werken. De filmmaker loopt al langer rond met plannen voor een vervolg op de komische horrorfilm Beetlejuice. Het is nog onduidelijk wanneer de film in productie wordt genomen.

Kijk bij Film1 naar Tim Burton's Corpse Bride.Viola Davis is een schurkenleider
Viola Davis (Prisoners) is gecast als Amanda Waller in de superheldenfilm Suicide Squad. Dit meldt Latino Review. Amanda Waller is een ex-overheidsmedewerker en gevangenisbewaker uit het D.C. Comics universum. In de Suicide Squad stripboeken leidt zij de gelijknamige groep samenwerkende slechteriken. Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Tom Hardy, Jai Courtney en Cara Delevingne zijn al gecast voor de film van David Ayer (Fury).

Je ziet Viola Davis bij Film1 in Ender's Game en Prisoners.Steven Spielberg vindt zijn Sophie
Ruby Barnhill zal Sophie gaan spelen in de verfilming van De Grote Vriendelijke Reus (De GVR). Het is de eerste speelfilm voor het 10-jarige meisje. Mark Rylance speelt de reus die haar meeneemt naar Dromenland. The BFG (De GVR) werd geschreven door Roald Dahl, die het personage Sophie baseerde op zijn kleindochter. Steven Spielberg regisseert en het script wordt geschreven door Melissa Mathison. Zij werkten eerder samen aan E.T. the Extra-Terrestrial.

Op Film1 kijk je naar The Iron Giant, waar het jongetje Hogarth bevriend raakt met een grote vriendelijke robot.Tessa Thompson gaat de ring in
Tessa Thompson (Dear White People, Selma) is gecast voor de Rocky spin-off Creed. Ze zal te zien zijn naast Sylvester Stallone en Michael B. Jordan. De film draait om Adonis Creed, de kleinzoon van Rocky's oude rivaal Apollo, die Rocky vraagt hem te trainen. Creed wordt geregisseerd door Ryan Coogler (Fruitvale Station). Het is nog niet bekend welke rol Thomspon zal spelen.

Regisseur Ryan Coogler en Michael B. Jordan werkten eerder samen aan het drama Fruitvale Station, nu te zien bij Film1.Hugh Jackman laat zien klauwen weer zien
Het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn, dat Hugh Jackman opnieuw Wolverine zal spelen in X-Men: Apocalypse. Dit liet hij weten in een interview met Happy Sad Confused. Het is nog niet bekend hoe groot zijn rol zal zijn, aangezien het verhaal zal draaien om de personages uit First Class. De film wordt geregisseerd door Bryan Singer, die dit jaar X-Men: Days of Future Past maakte.

Je ziet Hugh Jackman bij Film1 als de harige mutant in The Wolverine.