Trailer: Kevin Hart stoomt Will Ferrell klaar voor de gevangenisIn de komedie Get Hard speelt Will Ferrell een zacht eitje, dat stoerder moet worden omdat hij over 30 dagen de gevangenis invliegt. Hier kan automonteur Kevin Hart hem wel bij helpen... hoopt hij. Bekijk de hilarische eerste beelden.

Als de steenrijke hedgefondsmanager James King (Ferrell) wegens fraude wordt veroordeeld tot een lange gevangenisstraf in San Quentin, krijgt hij van de rechter dertig dagen de tijd om zijn zaakjes te regelen. Wanhopig wendt hij zich tot Darnell Lewis (Hart) om hem voor te bereiden op het leven achter de tralies. Maar James blijkt een vergissing gemaakt te hebben, Darnell is namelijk de hardwerkende eigenaar van een eigen bedrijfje, die nog nooit een bekeuring heeft gehad, laat staan een gevangenisstraf.

De regie was in handen van Etan Cohen (Men in Black 3), die samen met Jay Martell en Ian Roberts (Key and Peele) ook het script schreef. Naast Ferrell en Hart bestaat de cast uit Alison Brie (The Kings of Summer), Paul Ben-Victor (Grudge Match) en hip hop-artiest T.I.

Get Hard bereikt op 23 april 2015 de bioscoop.Je kunt nu al lachen om Will Ferrell. Bij Film1 zie je hem in Anchorman 2: The Legend Continues en The Campaign.