Will Smith is dol op borsten in tweede Focus trailerWill Smith is in Focus een meester op het gebied van misleiding en verleiding. Hij probeert nieuwbakken oplichtster Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) te charmeren en begint natuurlijk meteen over haar borsten. Bekijk de tweede trailer hier.

"Het gaat om afleiden. Het gaat om focus. De hersenen zijn te langzaam om te multitasken. Maak daar gebruik van." Nicky is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war waardoor de doortrapte oplichter volledig van de wijs raakt.

Het regisseurs- en scenaristenduo Glenn Ficarra en John Requa is verantwoordelijk voor het ondergewaardeerde I Love You Phillip Morris en het succesvolle Crazy, Stupid, Love. Focus draait vanaf 26 februari 2015 in de bioscoop.

Trailer van Focus