De eerste hete trailer en poster van Magic Mike XXLChanning Tatum laat zijn verleidelijke danskunsten zien in de uitdagende eerste trailer van het vervolg op Magic Mike. Op de teaser poster laat hij zien waar het allemaal om gaat.

Magic Mike XXL begint drie jaar nadat Mike besloot te stoppen met strippen. Nu lijkt het erop dat de overgebleven 'Kings of Tampa' ook bereid zijn de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: met één laatste optreden in Myrtle Beach, samen met legendarische headliner Magic Mike in de spotlights.

Tatum gaat dus daadwerkelijk de rol van Magic Mike overdoen. Strippers als Matt Bomer (In Time) en Joe Manganiello (Sabotage) zijn ook terug voor de tweede ronde. Schrijver Reid Carolin is ook weer van de patij. Gregory Jacobs (Criminal) neemt het regiestokje over van Steven Soderbergh. Hij laat de strippers toch niet helemaal achter zich. Soderbergh blijft betrokken als onder andere cameraman en uitvoerend producent.

Trailer van Magic Mike XXL

Magic Mike XXL is vanaf 2 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.Nu al zin in een hete komedie? Best Night Ever is nu te zien op Film1.