Trailer van de week: Knallen met verliefde vrouwen, spionnen en rappersElke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. We zagen knallende mannen en verliefde vrouwen die hun eigen ding doen. Maar we waren het meeste onder de indruk van een stel spionnen en de pioniers van de gangstarap.

Knallende mannen
Ethan Hawke is op dreef als een detective die erachter moet zien te komen of Emma Watsons papa haar daadwerkelijk iets heeft aangedaan in deze veelbelovende thriller (Trailer Regression). Clive Owen zwaait na King Arthur weer eens met een zwaard. (Trailer The Last Knights). Rupert Friend ontpopt zich als de perfecte moordmachine (Trailer Hitman: Agent 47).

Vrouwen die doen wat ze willen
Reese Witherspoon en Sofia Vergara zijn aan elkaar gewaagd in deze doldwaze roadmovie (Trailer Hot Pursuit). Komisch talent Amy Schumer mocht voor regisseur Judd Apatow een zuipende, ontspoorde vrouw spelen (Trailer Trainwreck). Bradley Cooper heeft het heel erg zwaar, want hij is verliefd op zijn ex Rachel McAdams en krijgt tegelijkertijd aandacht van Emma Stone (Trailer Aloha). Isa Hoes probeert de sleur te doorbreken door naar het zonnige Portugal te gaan. Good for her! (Trailer De Ontsnapping).

Trailer van de week
We konden niet kiezen tussen de humoristische spionnenfilm The Man from U.N.C.L.E. van regisseur Guy Ritchie en de biopic Straight Outta Compton over de pioniers van de gangstarap. Beide films schetsen een portret van een belangrijke tijd in de geschiedenis.

In The Man from U.N.CL.E. gaan we terug naar het jaar 1963, wanneer de Koude Oorlog op het hoogtepunt is en de Amerikanen gedwongen moeten samenwerken met de Russen. Henry Cavill en Armie Hammer staan tegenover elkaar in deze avontuurlijke film, die vol foute grappen en keiharde actie lijkt te zitten. James Bond, eat your heart out!

Trailer van The Man from U.N.C.L.E.

Straight Outta Compton vertelt het verhaal van rapgroep N.W.A. die eind jaren tachtig in de achterbuurten van de stad Compton rauwe muziek maakte en enorm populair werd. De biopic lijkt een eerlijk portret te gaan worden, zeker doordat N.W.A.-rappers Dr. Dre en Ice Cube als producenten aan de film verbonden zijn. Voeg daar nog aan toe dat F. Gary Gray (Friday, Set It Off) - die een flink aantal rapclips in de jaren '90 maakte - de muziekfilm regisseert en het kan eigenlijk niet meer mis gaan.

Trailer van Straight Outta Compton