In de cast: Marion Cotillard in Assassin's Creed, Joel Kinnaman leidt Suicide Squad, en meer

In de rubriek In de cast verzamelt de Film1 redactie het belangrijkste castingnieuws van de dag. Hier lees je alles over de nieuwste projecten van acteurs, regisseurs, producenten en scenaristen.Marion Cotillard in gameverfilming Assassin's Creed
Marion Cotillard (The Dark Knight Rises) zal naast Michael Fassbender (12 Years a Slave) te zien zijn in de live-action verfilming van Ubisofts populaire game Assassin's Creed. Welke rol ze precies gaat vertolken is nog niet bekend. Ook over het plot van de film tasten we nog in het duister. Het gerucht gaat dat het verhaal zich gedeeltelijk af zal spelen tijdens de Spaanse inquisitie en deels in het heden. Michael Fassbender heeft waarschijnlijk een dubbelrol als Aguilar de Agarorobo - een Assassin - in Spanje en een gevangene in de dodencel in de tegenwoordige tijd. Assassin's Creed is al sinds 2011 in ontwikkeling, maar de productie is nu eindelijk gestart. Justin Kurzel (The Turning) staat aan het hoofd van de film, die op 21 december 2016 in Amerika uit moet komen.

Marion Cotillard is nu op Film1 te zien in Blood Ties.Joel Kinnaman leidt de Suicide Squad
Onlangs liet Tom Hardy de rol van Rick Flag in de superschurkenfilm Suicide Squad vallen, maar nu lijkt het erop dat de Zweedse acteur Joel Kinnaman (RoboCop) hem gaat vervangen. Suicide Squad is gebaseerd op de strips van D.C. Comics over een groep superschurken met krachten. Zij gaan in ruil voor een lagere straf op een uiterst gevaarlijke missie voor de overheid. De opnames staan gepland voor half april en Suicide Squad zal in augustus 2016 in de bioscoop te zien zijn.

Joel Kinnaman is nu in RoboCop te zien bij Film1.Gina Carano is Angel Dust in Deadpool
Gina Carano (Haywire) gaat de rol van Angel Dust spelen in de Deadpool spin-off. Hoe die rol er precies uit komt te zien is nog niet bekend, maar in de comics maakt zij deel uit van een groep verstoten mutanten die bekend staat als Morlocks. Zij kan door haar adrenalinelevels te verhogen bovenmenselijk sterk worden. Deadpool zelf wordt gespeeld door Ryan Reynolds (Safe House). Debutant Tim Miller gaat Deadpool regisseren. De opnames gaan binnenkort beginnen en vanaf 11 februari 2016 zal de superheldenfilm het witte doek bereiken.

Nu al zin in een komische actiefilm? Red 2 is nu te zien bij Film1.Diane Kruger gaat undercover met Bryan Cranston
Diane Kruger gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in The Infiltrator. Wat de rol precies inhoudt, is nog niet bekend. De thriller is gebaseerd op de autobiografie van Robert Mazur (Bryan Cranston), een douanemedewerker die als Bob Musella undercover ging bij Colombiaanse drugkartels. Brad Furman (Runner Runner) regisseert de biopic. De opnames van The Infiltrator beginnen binnenkort en de thriller wordt in 2016 in de bioscopen verwacht.

Les garçons et Guillaume, à table! met Diane Kruger is nu te zien bij Film1.