Trailer: Paul Dano en John Cusack zijn The Beach BoysPaul Dano en John Cusack zijn te zien als 'The Beach Boys'-songwriter Brian Wilson in de eerste trailer van de biopic Love & Mercy.

In de jaren '60 behaalt de jonge muzikant Brian Wilson (Dano) enorm succes door een groot aantal hits met 'The Beach Boys'. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen verliest hij door psychische problemen de grip op de realiteit en begint hij stemmen in zijn hoofd te horen. Later, in de jaren '80, is Wilson (nu gespeeld door Cusack) een gebroken en verwarde man. Hij staat onder observatie van de omstreden psycholoog Eugene Landy (Paul Giamatti). Dan ontmoet hij Melinda Ledbetter (Elizabeth Banks), die vastbesloten is Wilson uit Landy's grip te krijgen.

Producent Bill Pohlad (12 Years a Slave) was verantwoordelijk voor de regie van Love & Mercy. Het muziekdrama komt in juni uit de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film Nederland bereikt is nog niet bekend.

Trailer van Love & Mercy

Paul Dano is nu te zien bij Film1 in het biografische drama 12 Years a Slave.