Will Ferrell en Kevin Hart in NSFW trailer Get HardIn de komedie Get Hard bereiden Will Ferrell en Kevin Hart zich met een hoop vulgaire grappen voor op een lange gevangenisstraf. Een nieuwe trailer vol gevloek en naakt is verschenen. Behoor je niet tot de tere zieltjes die snel beledigd zijn, dan kun je de beelden hier bekijken.

Door zijn frauduleuze praktijken wordt de steenrijke hedgefondsmanager James King (Will Ferrell) veroordeeld tot een lange straf in San Quentin, de vreselijkste gevangenis in de Verenigde Staten. Van de rechter krijgt hij nog dertig dagen de tijd om zijn zaakjes te regelen. In die tussentijd wendt James zich wanhopig tot Darnell Lewis (Kevin Hart) om hem voor te bereiden op het leven achter de tralies. Alleen heeft James helemaal niet door dat Darnell een keurige man is, die nog nooit zelfs één bekeuring heeft gehad. Al snel ontdekken de heren dat ze een verkeerd beeld van elkaar hebben.

Naast komieken Hart en Ferrell schitteren Alison Brie en rapper T.I. in deze komedie van regisseur en scenarist Etan Cohen (Tropic Thunder). Vanaf 9 juli draait Get Hard in de Nederlandse bioscopen.

Restricted trailer van Get Hard