Trailer van de week: Actiehelden, transgenders en gangstersElke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. We zagen actiehelden, ruziŽnde transgenders en een vuilbekkende teddybeer. Maar het meest benieuwd zijn we naar de acties van een beruchte gangster tweeling.

Helden in actie
Vin Diesel is uit de Fast & Furious-achtbaan gestapt en vecht als legendarische held tegen heksen (Trailer The Last Witch Hunter). Charlize Theron is stoer en heldhaftig in de nieuwe beelden van deze post-apocalyptische actiefilm (Trailer Mad Max: Fury Road).

Relatieprobleempjes
Twee transgender vrouwen pakken een vreemdganger aan (Trailer Tangerine). De vuilbekkende teddybeer Ted wil graag een kind, maar moet eerst iedereen ervan overtuigen dat hij het aankan (Trailer Ted 2). Cowboy Robert Duvall wordt verdacht van moord en krijgt ook nog eens zoon James Franco op zijn dak (Trailer Wild Horses). Sekteleider Vincent Cassel heeft heel veel kinderen en die zijn allemaal de weg kwijt (Trailer Partisan).

Trailer van de week
Twee Tom Hardy's in ťťn film? Veel beter dan dat, wordt het niet! In de biografische thriller Legend is de topacteur te zien als de beruchte gangstertweeling Ronnie en Reggie Kray. De broers verschillen als dag en nacht van elkaar, wat waarschijnlijk een flinke uitdaging vormde voor Hardy. De thriller duikt in de Londense onderwereld van de jaren zestig waar gangsters de dienst uitmaakten.

Je zou in de teaser een hoop geweld en gevloek verwachten, maar niet is minder waar. In de eerste beelden wordt nauwelijks iets gezegd, maar dit maakt de dreiging nog beter voelbaar. We wachten met spanning op wat komen gaat. Helaas is nog niet bekend wanneer Legend van Brian Helgeland (Payback) in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

Trailer van Legend