Lachen met Ed Helms en Chris Hemsworth in Vacation trailerEd Helms speelt het hoofd van de familie Griswold in de nieuwe National Lampoon-film Vacation. Dit is precies dezelfde titel als de film waarmee het in 1983 allemaal begon. Alleen zien we nu meer seksgrappen, grove humor en ongelukken. Bekijk de pittige redband trailer hier.

Rusty Griswold (Helms) besluit om dertig jaar na de vakantie met zijn ouders, zijn hele gezin mee naar het pretpark Walley World te nemen. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Christina Applegate is te zien als de vrouw van Rusty. Leslie Mann is zus Audrey en Chris Hemsworth mocht opdraven om haar man te spelen. Chevy Chase en Beverly D'Angelo speelden de hoofdrol in vier eerdere National Lampoon-films en zijn terug als Clark en Ellen Griswold.

Het script is gebaseerd op de personages van John Hughes (Vacation) en is gepend door John Francis Daley en Jonathan Goldstein (Horrible Bosses). De komedie markeert het regiedebuut van de scenaristen. Vacation komt op 29 juli uit in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Trailer van Vacation

Ed Helms is te zien in de komedie Someone Marry Barry.
Nu te bekijken via Film1 On Demand en Film1 Go.