Trailer van de week: Verrassingen, roadtrips en strippersElke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. We zagen leuke verrassingen en bijzondere roadtrips, maar het meest benieuwd zijn we naar het laatste optreden van een stel sexy strippers.

Verrassende gebeurtenissen
Oscarwinnares Meryl Streep weet ons na al die jaren nog steeds te verrassen (Trailer Ricki and the Flash). Simon Pegg wordt op een dag wakker en kan tot zijn verrassing alles wensen wat hij wil (Trailer Absolutely Anything). Lerares Cobie Smulders is onverwacht zwanger en is verrast, wanneer een van haar leerlingen ook in deze situatie blijkt te zitten (Trailer Unexpected).

Bijzondere roadtrips
Dertig jaar na de eerste National Lampoon komedie zijn de Griswolds terug voor nog een rampzalig grappige roadtrip. Dit keer met Ed Helms achter het stuur (Trailer Vacation). Regisseur Eddy Terstall ging voor zijn nieuwe film met de OriŽnt Express van ItaliŽ naar Turkije om de relatie tussen een vader en dochter in beeld te brengen (Trailer Meet Me in Venice).

Trailer van de week
We waren blij verrast toen we erachter kwamen dat acteur Channing Tatum tijdens zijn studie bijverdiende als stripper. De film Magic Mike is hier losjes op gebaseerd. Tatum en zijn strippende vrienden komen nog een keer terug voor een spetterende show, in het nog grotere vervolg Magic Mike XXL. We kregen via Facebook zoveel enthousiaste reacties op de eerste trailer, dat we deze wel moeten uitroepen tot Trailer van de week.

Geniet nog een keer van de sixpacks van Channing Tatum, Joe Manganiello en Matt Bomer. Magic Mike XXL draait vanaf 2 juli dan eindelijk in de bioscoop.

Trailer van Magic Mike XXL