Huisdieren halen kattenkwaad uit in The Secret Life of PetsDe makers van Despicable Me werken aan een nieuwe animatiefilm vol lollige figuurtjes. Dit keer draait het om huisdieren die zich beestachtig gedragen wanneer hun baasje van huis is. Bekijk de trailer van The Secret Life of Pets (Huisdiergeheimen).

Wanneer de bewoners gaan werken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond en wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars. Aan het hoofd van de groep staat de pientere terriër Max (Louis C.K.). Zijn positie komt in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met de slordige bastaard Duke. Al gauw belanden de twee op straat. Daar ontdekken ze het gemene plan van het schattige konijn Snowball. Hij leidt een groep huisdieren die wraak wil nemen op de baasjes, die de dieren hebben achtergelaten. Ondanks hun verschillen, zullen Max en Duke moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken.

De indrukwekkende stemmencast bestaat uit Louis C.K. (Blue Jasmine), Eric Stonestreet (Identity Thief), Kevin Hart (Ride Along), Ellie Kemper (Sex Tape), Lake Bell (Man Up) en Albert Brooks (Finding Nemo). De 3D-komedie wordt geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me, The Lorax) en Yarrow Cheney.

The Secret Life of Pets van Illumination Entertainment doet ons heel erg denken aan Toy Story van concurrent Pixar, maar dan met huisdieren in plaats van speelgoed. De animatiefilm komt op 4 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Trailer van The Secret Life of Pets

Trailer van Huisdiergeheimen

Louis C.K. zie je bij Film1 in American Hustle en Blue Jasmine.