Trailer van de week: Papa's, panda's en petsElke vrijdag blikt de redactie van Film1 terug op de nieuwe spoeling trailers en kiezen we de beste uit. Deze week staan de corpulente panda Po en zijn papa op de derde plaats, alleenstaande vader Jemaine Clement is onze nummer twee en een stel stoute huisdieren staat bovenaan.

Kung Fu Panda 3
De eerste twee speelfilms over de vechtende panda Po (Jack Black) brachten maar liefst 1,3 miljard dollar op aan de bioscoopkassa's. Het publiek moest lachen om de dikke underdog die leert vechten als een baas. Filmstudio DreamWorks voegt hier voor het derde deel nog een emotionele laag aan toe, in de vorm van de lang verloren biologische vader van Po. Zijn stem wordt ingesproken door niemand minder dan Bryan Cranston (Breaking Bad). Dit kan bijna niet mis gaan.

Kung Fu Panda 3: 13 april in de bioscoop

People, Places, Things
De Nieuw-Zeelandse acteur Jemain Clement (Rio) is in Europa vooral bekend van zijn komische filmrollen en de serie Flight of the Concords, maar in het romantische drama People, Places, Things laat hij zich van zijn serieuzere kant zien. Clement speelt de alleenstaande vader van een vijfjarige tweeling, die na het vreemdgaan van zijn vrouw zijn leven weer probeert op te pakken. Je kunt niet anders dan met de man meeleven en er is zelfs wat humor in de eerste trailer te bespeuren.

Trailer van People, Places, Things

The Secret Life of Pets
Deze animatiefilm van de makers van Despicable Me verraste ons toch het meest. Hierin zien we wat huisdieren doen als hun baasjes gaan werken. Je raadt het al, ze halen kattenkwaad uit. De trailer valt op door de geringe aanwezigheid van dialoog. De huisdieren gedragen zich zo stout, dat er eigenlijk ook geen woorden nodig zijn. Helaas moeten we nog ruim een jaar wachten op het eindresultaat.

The Secret Life of Pets: 4 augustus in de bioscoop