Tom Hardy vecht met zichzelf in Legend trailerBereid je voor op een dubbele dosis Tom Hardy in de nieuwe trailer voor de biopic Legend. Hardy speelt namelijk beide broers in de film over de gangstertweeling Ronnie en Reggie Kray.

Legend duikt in de Londense onderwereld van de jaren '60, waar gangsters de dienst uitmaakten. Onschuldige mensen kwamen midden in een gangsteroorlog terecht, maar de Kray tweeling (Hardy) heeft altijd volgehouden dat ze alleen achter de competitie aan gingen. Het waargebeurde verhaal van de tweeling werd al eerder verfilmd in 1990 onder de naam The Krays. Daarin speelden Gary en Martin Kemp de hoofdrollen.

Naast twee keer Hardy zien we ook Emily Browning (Pompeii), Christopher Eccleston (Thor: The Dark World) en Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service). De regie van Legend is in handen van Brian Helgeland (42[/film), die ook het scenario schreef. wanneer we de biopic in de bioscoop kunnen gaan bekijken is nog niet bekend.

[video id=12213 type=midden]Trailer van Legend[/video]
42 van Brian Helgeland is vanaf woensdag 1 juli te zien bij Film1. Vanaf dan is dit drama ook te bekijken via Film1 Go en Film1 On Demand