Comic-Con trailer: Henry Cavill in The Man from U.N.C.L.E.Voordat Henry Cavill zijn Supermancape aantrekt, is hij eerst nog te zien als spion in de actiethriller The Man from U.N.C.L.E. van Guy Ritchie (Sherlock Holmes). Bekijk hier de vijf minuten durende trailer die werd vrijgegeven tijdens Comic-Con.

The Man from U.N.C.L.E. speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. CIA-agent Napoleon Solo (Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer) moeten samenwerken om een mysterieuze organisatie te stoppen, die door het verspreiden van nucleaire wapens en technologie het fragiele evenwicht tussen Amerika en Rusland wil verstoren. The Man from U.N.C.L.E. is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren '60.

Naast Cavill en Hammer spelen ook de Zweedse actrice Alicia Vikander (The Fifth Estate), Hugh Grant (Cloud Atlas), Jared Harris (Pompeii) en Elizabeth Debicki (The Great Gatsby) een rol in de spionnenfilm.

The Man from U.N.C.L.E. is vanaf 20 augustus te zien in de bioscoop. Cavill is op 24 maart 2016 te bewonderen als Superman in Batman v Superman: Dawn of Justice.

Trailer van The Man from U.N.C.L.E.

Nu al zin in een spannende thriller over spionnen? Kijk dan bij Film1 naar A Most Wanted Man.