In de cast: ChloŽ G. Moretz, Michael B. Jordan en meerDe Film1 redactie verzamelt in de rubriek 'In de cast' het belangrijkste castingnieuws van de dag. Lees vandaag alles over de nieuwe projecten van ChloŽ G. Moretz, Michael B. Jordan en Joe Taslim.

ChloŽ G. Moretz in Neighbors 2
ChloŽ Grace Moretz (If I Stay) heeft sinds haar doorbraak in Kick-Ass altijd erg volwassen rollen gespeeld. We kijken er dan ook niet vreemd van op, dat ze een feestende student gaat spelen in het vervolg op de komedie Bad Neighbors uit 2014. In Neighbors 2: Sorority Rising zijn Seth Rogen en Rose Byrne verhuisd naar een buurt zonder studentenhuis. Tenminste, dat denken ze. Op een dag komt, geheel toevallig, een groep vrouwelijke studenten naast hen wonen. Ze vragen Zac Efron (de vervelende student uit het eerste deel) om hen te helpen. Waarschijnlijk gaat Moretz de leidster van de studentenvereniging spelen. De regie is ook dit keer in handen van Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall).

ChloŽ G. Moretz is bij Film1 te zien in het romantische drama If I Stay.
Michael B. Jordan werkt weer met Short Term 12-regisseur
Jordan (Fantastic Four) gaat na het drama Short Term 12 weer samenwerken met regisseur Destin Daniel Cretton. Cretton en Andrew Lanham gaan namelijk de memoires van mensenrechtenadvocaat Bryan Stevenson bewerken voor het witte doek. Stevenson heeft een organisatie opgezet om ten onrechte veroordeelde mannen, vrouwen en kinderen te kunnen helpen. Een van zijn eerste zaken was die van Walter McMillian die - volgens hem - ten onrechte de doodstraf kreeg. Jordan zal in de huid kruipen van Stevenson.

Michael B. Jordan zie je bij Film1 in het waargebeurde drama Fruitvale Station.The Raid-acteur gaat naar Star Trek
Joe Taslim, een van de vechters uit de Indonesische hitfilm The Raid, heeft een rol te pakken in de nieuwe Star Trek-film. Het plot van Star Trek Beyond wordt angstvallig geheim gehouden, maar entertainment website The Hollywood Reporter suggereert dat Taslim een schurk gaat spelen naast nieuwkomer Idris Elba. Justin Lin is verantwoordelijk voor de regie en werkte eerder met Taslim samen aan Fast & Furious 6. Star Trek Beyond komt in juli 2016 uit in de Amerikaanse bioscopen. Nederland zal waarschijnlijk snel volgen.

Kijk bij Film1 naar de sciencefictionfilm Ender's Game met Harrison Ford.