In de cast: Vincent Cassel, Josh Gad en Karen Gillan

Lees alles over de nieuwe projecten van Vincent Cassel (Trance), Josh Gad (Pixels) en Karen Gillan (Guardians of the Galaxy).Vincent Cassel haat Jason Bourne
Jason Bourne (Matt Damon) moet het in zijn vijfde avontuur opnemen tegen een gloednieuwe tegenstander. De Franse acteur Vincent Cassel (Trance, Black Swan) is gecast als de slechterik. Helaas is over deze schurk officieel nog niets bekend, maar het gerucht gaat dat het een huurmoordenaar is die Bourne moet achtervolgen en elimineren. Eerder werd Viggo Mortensen nog genoemd voor deze rol. Bourne 5 van Paul Greengrass (The Bourne Identity) moet in juli 2016 de bioscoop bereiken.

Jason Bourne himself - Matt Damon - is bij Film1 te zien in Behind the Candelabra.Josh Gad wordt filmjournalist
Lachebek Josh Gad (Pixels, Frozen) mag een serieuzere toon aanslaan als filmcriticus Roger Ebert in Russ & Roger. Gad kreeg de rol in januari al aangeboden, maar het contract is nu pas ondertekend. Hij voegt zich bij Will Ferrell die 'sexploitation koning' Russ Meyer gaat spelen. Meyer en Ebert maakten samen de satirische film Beyond the Valley of the Dolls die van de Amerikaanse Kijkwijzer een X-rating kreeg door de aanwezige seksuele scènes en toch uitgroeide tot een culthit. De film van Michael Winterbottom (The Trip to Italy) verschijnt volgend jaar op het witte doek.

Josh Gad zie je bij Film1 in de komedie Thanks for Sharing.Karen Gillan draait rondjes
Guardians of the Galaxy-actrice Karen Gillan mag een intelligent lid van The Circle spelen in de gelijknamige thriller van James Ponsoldt (The Spectacular Now). Ze voegt zich bij niemand minder dan Emma Watson, Tom Hanks en John Boyega. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dave Eggers (A Hologram for the King) over een jonge vrouw (Watson) die een baan krijgt bij het internetbedrijf The Circle, dat je besturingssysteem koppelt aan je e-mails, sociale media, bankgegevens en koopgedrag. Dit leidt tot de nodige privacyproblemen. De opnames gaan deze maand van start in Californië.

Karen Gillan krijgt de schrik van haar leven in Oculus. Nu bij Film1 te zien.