Teaser: Tim Burton reist terug in de tijdRegisseur Tim Burton (Dark Shadows) hangt vandaag de plaaggeest uit. Hij heeft namelijk de eerste teaser van zijn nieuwste film Miss Peregrine's Home For Peculiar Children vrijgegeven, die je met heel veel vraagtekens achterlaat. Precies zoals je van een mysterieuze fantasyfilm verwacht.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ransom Riggs over de 16-jarige Jacob (Asa Butterfield), die een bezoek brengt aan het huis van zijn pas overleden oma in Wales. Hij onderzoekt het huis, dat een weeshuis voor kinderen met bovennatuurlijke krachten geweest blijkt te zijn. Wanneer de kinderen worden lastiggevallen door monsters, moet Jacob hen zien te beschermen.

Eva Green, die eerder met Burton samenwerkte aan Dark Shadows, speelt de leidster van het weeshuis. De rest van de cast bestaat uit onder andere Samuel L. Jackson, Allison Janney, Judi Dench, Rupert Everett en Terence Stamp.

Als de film een succes is, kan de regisseur gelijk door met de verfilming van het vervolg Hollow City. Het derde deel uit de reeks, Library of Souls, verschijnt eind deze maand in de winkels. Miss Peregrine's Home for Peculiar Children komt op 3 maart 2016 in de bioscoop.

Trailer van Miss Peregrine's Home For Peculiar Children

Kijk bij Film1 naar Sweeney Todd van Tim Burton.