Seth Rogen strijdt tegen studentes in trailer Neighbors 2Seth Rogen en Rose Byrne moesten het in Bad Neighbors opnemen tegen mannelijke studenten maar in Neighbors 2: Sorority Rising zijn feestende studentes de nieuwe 'neighbors from hell'. Check hier de eerste trailer.

Mac (Rogen) en Kelly (Byrne) kunnen hun geluk niet op. Ze hebben een prachtig nieuw huis gekocht en de verkoop van hun oude stulpje is zo goed als rond. Maar dan krijgen ze nieuwe buren. En dat zijn natuurlijk geen snoezige bejaarden; een vrouwelijke studentenvereniging is in het leegstaande buurhuis getrokken en slaat direct aan het feesten. Mac en Kelly zijn doodsbang dat de kopers van hun huis zich alsnog terugtrekken bij het zien van de exhibitionistische en luidruchtige buren en roepen de hulp in van voormalig vijand Teddy (Zac Efron) om de meiden te verjagen.

Trailer van Neighbors 2: Sorority Rising

ChloŽ Grace Moretz speelt de leidster van de storende studentes. Verder zijn Lisa Kudrow, Dave Franco en Carla Gallo weer te zien. Neighbors 2: Sorority Rising moet in mei gaan draaien in de bioscoop.

Vanaf zaterdag kun je bij Film1 The Walk of Shame kijken, met Elizabeth Banks als nieuwslezeres die ook iets teveel feest

Trailer van Walk of Shame