Trailer van de week: Neighbors 2: Sorority Rising

Trailer van Neighbors 2: Sorority Rising

We hadden deze week de keuze uit een aantal geweldige trailers. Zo was er de muzikale opkomst van DC's Suicide Squad, de misdaadfilm Term Life met Vince Vaughn en de thrillers The Wave en The Invitation. Allemaal excellente video's maar toch kozen we voor komedie-sequel Neighbors 2. Check 'm hier.

De trailer schopt het bij ons tot trailer van de week omdat het bizarre gegeven van een braaf stel met kind dat zonder scrupules de strijd aangaat met een stel jongeren komedie-goud is, zelfs in een tweede film. Dit valt ook te schrijven op het conto van het getalenteerde schrijfteam met onder andere Rogen, Evan Goldberg en Nicholas Stoller. Het vaste team dus.

In Neighbors 2: Sorority Rising nemen Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne) het wederom op tegen hun 'neighbors from hell'. Ditmaal zijn het niet mannelijke studenten die hen het leven zuur maken, maar een stel feestende en verleidelijke studentes onder leiding van ChloŽ Grace Moretz. Mac en Kelly staan op het punt hun huis te verkopen dus de luidruchtige buren můeten gestopt worden. Met hulp van voormalig vijand Teddy (Zac Efron) gaan ze de vuile strijd aan met de meiden.

Naast Rogen, Byrne, Moretz en Efron zijn Lisa Kudrow, Dave Franco en Carla Gallo weer te zien. Neighbors 2: Sorority Rising moet in mei gaan draaien in de bioscoop.