Fassbender steelt een baby in Light Between OceansMichael Fassbender en Alicia Vikander spelen in The Light Between Oceans een kinderloos stel dat een aangespoelde baby vindt en aanneemt als hun eigen kind. Kijk nu de eerste trailer van dit schrijnende drama.

Vuurtorenwachter Tom Sherbourne (Fassbender) woont samen met zijn vrouw Isabel (Vikander) langs de kust. Als op een dag een bootje aanspoelt met enkel een baby, besluiten Tom en Isabel de kleine bij zich te houden en op te voeden. Na een paar jaar komen ze echter een gebroken vrouw tegen (Rachel Weisz) die enkele jaren eerder haar man en baby kwijtraakte tijdens een tragisch ongeluk op zee. Zou zij de moeder zijn van het meisje?

Trailer van The Light Between Oceans

The Light Between Oceans heeft nog geen Nederlandse releasedatum maar verschijnt in september in de Amerikaanse bioscoop. Regisseur Derek Cianfrance (Blue Valentine) schreef ook het scenario. Het drama is gebaseerd op de gelijknamige roman van M.L. Stedman.

Fan van Michael Fassbender? We hebben niet minder dan drie films met de Britse acteur voor je: X-Men: Days of Future Past, het eigenzinnige drama Frank en vanaf 4 maart western Slow West

Trailer van Slow West