Barbaars bloedbad in redband trailer Sausage PartyHet team achter Superbad en Pineapple Express heeft een animatiefilm gemaakt over hotdogs, hotdogbroodjes en andere etenswaren. Klinkt ontiegelijk koddig maar dat is het dus niet. Check hier de eerste trailer van het uitermate bizarre, en hilarische, Sausage Party, waarin etenswaren hun ware lotsbestemming ontdekken.

Als etenswaren in de supermarkt op de planken liggen, doen ze hun uiterste best om opgemerkt te worden door de winkelende massa. Want meegenomen worden de winkel uit is het hoogst haalbare voor een product; een waar walhalla. Maar dat er meer achter zit dan de naïeve pakjes brood, worst en aardappels denken, wordt al snel duidelijk. Het is aan één dapper worstje om zijn achtergebleven lotgenoten te waarschuwen voor de gruwelen die buiten de deuren van de supermarkt op hen wachten.

Redband trailer van Sausage Party

Onder anderen Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson en Paul Rudd spreken de stemmen in voor Sausage Party. De 'usual suspects' dus.

Sausage Party moet op 18 augustus in de Nederlandse bioscoop verschijnen. De animatiefilm heeft nog geen Nederlandse kijkwijzer maar in Amerika is een zogeheten R-rating toegekend. Dat belooft veel goeds.

Kijk nu bij Film1 naar een andere psychedelische animatiefilm: The Spongebob Movie: Sponge Out of Water

Trailer van The Spongebob Movie: Sponge Out of Water