Trailer: Burtons Miss Peregrine's Home for Peculiar ChildrenDe trailer voor Tim Burtons nieuwste film is gearriveerd en wij denken dat deze dromerige avonturenfilm zomaar weer eens hit een zou kunnen betekenen voor de regisseur. Kijk hier de eerste trailer voor Miss Peregrine's Home for Peculiar Children met Asa Butterfield en Eva Green.

Het begon met een idee voor een fotoboek en eindigde als een young adult bestseller die 63 weken vertoefde op The New York Times Best Sellers list. Auteur Ransom Riggs wilde een boek samenstellen met vreemde foto's van mensen die hij in de loop der jaren had verzameld. Zijn uitgever raadde hem echter aan hier een verhaal aan te koppelen. Zo kwam Riggs op het idee om te vertellen over Jacob (Butterfield) die na een familietragedie door aanwijzingen op de oude foto's van zijn opa een weeshuis vindt dat onder leiding staat van Miss Peregrine (Green). Maar de kinderen in het weeshuis zijn eigenaardig en Jacob komt er al snel achter waarom.

Trailer van Miss Peregrine's Home For Peculiar Children

Andere rollen in Miss Peregrine's Home for Peculiar Children zijn voor Samuel L. Jackson, Terence Stamp, Chris O'Dowd en Judi Dench. De fantasierijke film verschijnt op 29 september in de bioscoop.

Kijk nu bij Film1 naar het meest recente werk van regisseur Tim Burton: Big Eyes

Trailer van Big Eyes