Adembenemende nieuwe trailer voor X-Men: ApocalypseToegegeven: de eerste beelden van Bryan Singers X-Men: Apocalypse waren al spectaculair maar deze nieuwe trailer gooit daar niet nog een schepje maar een wagonlading bovenop. Kijk 'm nu.

Deze derde prequel voor de X-Men draait om dé aartsvijand van Professor Xavier (James McAvoy) en zijn mutanten: Apocalypse (Oscar Isaac). Sinds het begin der tijden wordt hij verafgood om zijn oneindige krachten en door de eeuwen heen is hij nagenoeg onsterfelijk geworden door krachten van anderen te absorberen.

Trailer van X-Men: Apocalypse

Wanneer Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt in de jaren tachtig (tien jaar na X-Men: Days of Future Past) is hij gedesillusioneerd met de wereld en de mensheid in het bijzonder. Hij stelt vier zogenoemde horsemen aan om hem te helpen de aarde te verlossen van deze plaag: Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender) en Angel (Ben Hardy). Alle vier dwalende en daardoor gemakkelijk te manipuleren door de machtige mutant. Raven (Jennifer Lawrence) en Professor X moeten met hun team onervaren jonge mutanten (waaronder Jean Grey en Cyclops) de mensheid zien te redden.

De derde prequel van de X-Men is vanaf 19 mei te zien in de bioscoop.

Kijk nu bij Film1 naar de meest recente film over Professor X en zijn mutanten: X-Men: Days of Future Past

Film1 Promo van X-Men: Days of Future Past