Featurette X-Men: Apocalypse: Dit zijn de HorsemenAartsvijand Apocalypse wordt in de nieuwste film over de X-Men bijgestaan door zijn vier Horsemen. Benieuwd naar deze strijdlustige sidekicks? Check dan nu de nieuwe featurette van X-Men: Apocalypse.

Deze derde prequel voor de X-Men draait om dé belangrijkste vijand van Professor Xavier (James McAvoy) en zijn mutanten: de allereerste mutant ooit Apocalypse (Oscar Isaac). Sinds het begin der tijden wordt hij verafgood om zijn oneindige krachten en door de eeuwen heen is hij nagenoeg onsterfelijk geworden door krachten van anderen te absorberen.

Featurette van X-Men: Apocalypse

Wanneer Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt in de jaren tachtig is hij gedesillusioneerd met de wereld en de mensheid in het bijzonder. Hij stelt vier zogenoemde horsemen aan om hem te helpen de aarde te verlossen van deze plaag: Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender) en Angel (Ben Hardy). Alle vier dwalende en daardoor gemakkelijk te manipuleren door de machtige mutant. Raven (Jennifer Lawrence) en Professor X moeten met hun team onervaren jonge mutanten (waaronder Jean Grey en Cyclops) de mensheid zien te redden.

X-Men: Apocalypse is vanaf 19 mei te bewonderen op het witte doek.

Je kunt nog to 14 april bij Film1 kijken naar de meest recente X-Men-film: Days of Future Past

Film1 Promo van X-Men: Days of Future Past