Doorgedraaide studentes in nieuwe trailer Bad Neighbours 2ChloŽ Grace Moretz is de nieuwe 'neighbour from hell' die Seth Rogen en Rose Byrne het leven zuur maakt. Kijk nu hoe ver ze bereid is om te gaan in de nieuwe trailer van Bad Neighbours 2.

Mac (Rogen) en Kelly (Byrne) kunnen hun geluk niet op. Ze hebben een prachtig nieuw huis gekocht en de verkoop van hun oude stulpje is zo goed als rond. Maar dan krijgen ze nieuwe buren. En dat zijn natuurlijk geen snoezige bejaarden; een vrouwelijke studentenvereniging is in het leegstaande buurhuis getrokken en slaat direct aan het feesten. Mac en Kelly zijn doodsbang dat de kopers van hun huis zich alsnog terugtrekken bij het zien van de exhibitionistische en luidruchtige buren en roepen de hulp in van voormalig vijand Teddy (Zac Efron) om de meiden te verjagen.

Trailer van Neighbors 2: Sorority Rising

ChloŽ Grace Moretz speelt de leidster van de storende studentes. Verder zijn Lisa Kudrow, Dave Franco en Carla Gallo weer van de partij. Feest vanaf 5 mei mee met Bad Neighbours 2 in de Nederlandse bioscopen.

De heren uit Hot Tub Time Machine en Hot Tub Time Machine 2 houden ook wel van een feestje. Nu bij Film1

Trailer van Hot Tub Time Machine 2