Geheimzinnigheid en geweld in Jason Bourne trailerJason Bourne is terug! De eerste trailer van de spionagefilm is verschenen en Matt Damon is mysterieuzer dan ooit als het getergde titelpersonage. Check de video hier.

Filmstudio Universal heeft nog steeds geen plot verstrekt voor de vijfde film in de franchise. Uit de trailer kunnen we opmaken dat Bourne tien jaar lang van de radar is gebleven maar wordt opgemerkt door de CIA dankzij een slordig bezoekje van ex-collega Nicky (Julia Stiles). Wat volgt is een kat-en-muis-spel dat Bourne explosies laat ontwijken in Griekenland en Las Vegas.

Trailer van Jason Bourne

Naast Damon en Stiles zijn Alicia Vikander, Tommy Lee Jones en Vincent Cassel te zien in de derde Bourne-film van de hand van regisseur Paul Greengrass. Zijn terugkeer naar de franchise deed Damon de rol van Bourne weer oppakken. Het vorige deel in de serie - The Bourne Legacy - zag Jeremy Renner in de hoofdrol en Tony Gilroy op de regiestoel. Ondanks het feit dat het echt geen slechte film was, zijn we toch best blij dat het dynamische duo Damon en Greengrass weer samen is.

Jason Bourne verschijnt op 28 juli in de Nederlandse bioscoop dus een synopsis met binnenkort wel verschijnen.

Geniet nu al bij Film1 van suave superspionnen met Kingsman: The Secret Service

Trailer van Kingsman: The Secret Service