Trailer: Oncontroleerbare krachten in X-Men: ApocalypseDe vier meest machtige mutanten ter wereld hebben zich aangesloten bij de megalomane maniak Apocalypse dus het is aan de jonge studenten van Professor Xavier om de planeet te redden. Check hier de definitieve trailer van de langverwachte superheldenfilm X-Men: Apocalypse.

De allereerste mutant Apocalypse wordt al sinds het ontstaan van de mensheid verafgood. Hij is oppermachtig en nagenoeg onsterfelijk doordat hij door de eeuwen heen de krachten van andere mutanten absorbeerde. Na een lange slaap wordt hij wakker in de jaren tachtig. Hij is teleurgesteld in de inferieure mensheid en rekruteert vier gedesillusioneerde X-Men om deze 'pest' uit te roeien.

Trailer van X-Men: Apocalypse

Deze derde prequel over de X-Men ziet oude bekenden als Jennifer Lawrence (Mystique), James McAvoy (Charles Xavier), Nicholas Hoult (Beast), Hugh Jackman (Wolverine) en Michael Fassbender (Magneto) maar ook nieuwe gezichten zoals Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner (Jean Grey), Tye Sheridan (Cyclops), Olivia Munn (Psylocke) en Oscar Isaac (Apocalypse).

X-Men: Apocalypse blaast op 19 mei de bioscopen in.

Kijk nu bij Film1 naar de avonturen van een andere bekende superheld in Captain America: The Winter Soldier

Film1 Promo van Captain America: The Winter Soldier