Featurette: Bourne is back!Matt Damon is terug als superspion Jason Bourne en na een explosieve en mysterieuze eerste trailer is er nu ook een featurette verschenen. Check hier het blije hoofd van Damon als hij vertelt over zijn terugkeer naar de franchise.

Regisseur Paul Greengrass en Damon laten wat hints vallen in de video maar details over de plot van Jason Bourne blijven summier. Uit de eerdere trailer bleek al dat Bourne dankzij een bezoekje van ex-collega Nicky (Julia Stiles) na tien jaar weer op de radar komt van de CIA. Hij kan zich alles uit zijn dubieuze verleden herinneren dus krijgen we zeker meer te weten over de afkomst van Bourne. Dit alles wordt natuurlijk weer omgeven door achtervolgingen, explosies en dynamische vechtscènes.

Featurette van Jason Bourne

Naast Damon en Stiles zijn Alicia Vikander, Tommy Lee Jones en Vincent Cassel te zien in de derde Bourne-film van de hand van regisseur Greengrass. Zijn terugkeer naar de franchise deed Damon de rol van Bourne weer oppakken. Het vorige deel in de serie - The Bourne Legacy - zag Jeremy Renner in de hoofdrol en Tony Gilroy op de regiestoel. Ondanks het feit dat het echt geen slechte film was, zijn we toch best blij dat het dynamische duo Damon en Greengrass weer samen is.

Niet alleen Jason Bourne heeft een geheim spionnen-verleden. Kijk nu bij Film1 naar American Ultra, een komische variant op het thema met in de hoofdrol Jesse Eisenberg

Trailer van American Ultra