Trailer: Robert Langdon is onze laatste hoop in InfernoNa The Da Vinci Code en Angels & Demons is Robert Langdon terug voor een derde avontuur: Inferno. De veelvuldig op de proef gestelde hoogleraar wordt opnieuw gespeeld door Tom Hanks en ook ditmaal staat regisseur Ron Howard aan het roer. Bekijk snel de eerste trailer.

In deze trilogie-afsluiter, wederom gebaseerd op een boek van Dan Brown, ontwaakt professor Langdon in een ziekenhuis in ItaliŽ. Hij is zijn geheugen kwijt, maar gelukkig is de aantrekkelijke dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) bereid hem verder op weg te helpen. Samen reizen ze door heel Europa om een dodelijk, wereldwijd complot in de kiem te smoren, voordat het te laat is.

The Da Vinci Code ging tien jaar geleden in premiŤre in Cannes, maar kon de torenhoge verwachtingen totaal niet waarmaken. Drie jaar later verscheen Angels & Demons, een film die aanzienlijk minder stof deed opwaaien dan z'n voorganger.

De rest van de Inferno-cast bestaat uit Ben Foster, Irrfan Khan, Omar Sy, Sidse Babett Knudsen en Ana Ularu. De film, waarvan het scenario wederom werd geschreven door David Koepp, draait vanaf 20 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Trailer van Inferno

Kijk bij Film1 nu alvast naar de mysterieuze thriller The Two Faces of January

Film1 promo van The Two Faces of January