Reusachtig mooie nieuwe trailer voor The BFGEr klinken positieve geluiden vanuit het Filmfestival van Cannes over Steven Spielbergs verfilming van Roald Dahls The BFG. Check nu de nieuwe trailer en ervaar de magie zelf.

The BFG - Big Friendly Giant - draait om het eenzame weesmeisje Sophie (Ruby Barnhill). Ze voelt zich alleen op de wereld, ook al is ze omringd door talloze andere weeskinderen. Op een nacht ontmoet ze een vriendelijke reus (Mark Rylance) die net zo eenzaam is als zij. Hij neemt haar mee naar het gevaarlijke en intrigerende Giant Country waar Sophie leert dat niet alle reuzen zo amicaal zijn als haar nieuwe vriend. Leuk detail voor degenen die bekend zijn met het boek of de animatiefilm over de BFG: de walgelijke Snozzcumbers maken een cameo in de trailer.

Trailer van The BFG

De stem van de BFG wordt ingesproken door Oscarwinnaar Mark Rylance (Bridge of Spies) en zijn grotere gemene soortgenoten door onder anderen Bill Hader (Night at the Museum 2) en Jemaine Clement (Muppets Most Wanted). De film markeert de eerste samenwerking tussen zwaargewichten Disney en Spielberg en als het een succes blijkt zullen er vast vele volgen. The BFG walst op 20 juli de Nederlandse bioscopen in.

Kijk nu bij Film1 naar de familiefilm Wiplala waarin Geza Weisz juist heel klein is

Film1 Promo van Wiplala