Flirtende worsten in tv-spot Sausage PartyIn de nieuwe tv-spot van de geweldig grove animatiefilm Sausage Party onthult Seth Rogen schuchter dat zijn worst nog nooit in een broodje heeft gezeten. Kijk snel verder voor de verregaande video.

Rogen en kornuiten hebben met Sausage Party een bizar en barbaars concept bedacht: supermarktproducten denken naar de hemel te gaan als ze worden gekocht door mensen maar komen van een koude kermis thuis als ze eenmaal in de keuken keihard worden afgeslacht. Het is aan één dapper worstje (Rogen dus) om zijn 'volk' te overtuigen dat het winkelmandje niet Walhalla is en iedereen te redden van massamoord.

Trailer van Sausage Party

Naast Rogen lenen Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson en Paul Rudd hun stemmen aan de strijdlustige etenswaren.

Sausage Party verschijnt op 8 september in de Nederlandse bioscoop. De animatiekomedie is geregisseerd door Conrad Vernon (Madagascar 3: Europe's Most Wanted) en Greg Tiernan (voornamelijk bekend van een hele trits Thomas de Stoomlocomotief-filmpjes).

Op zoek naar een iets bravere animatiefilm?
Bij Film1 kijk je nu naar Shaun the Sheep Movie en Rio


Film1 Promo van Shaun the Sheep Movie