Rachel Weisz zaait verwarring in trailer Complete UnknownIn het nieuwe drama Complete Unknown maken we kennis met een man (Michael Shannon) die op het punt staat naar een andere staat te verhuizen vanwege het afstudeerprogramma van z'n vrouw. Voordat dit zover is wordt hij tijdens z'n verjaardag herenigd met een mysterieuze vrouw uit z'n verleden (Rachel Weisz) en dit verandert alles. Bekijk snel de trailer.

Trailer van Complete Unknown

Wanneer Tom en z'n vrouw vlak voor de verhuizing een etentje geven voor zijn verjaardag, brengt één van hun gasten een onbekende date mee. Tom is er van overtuigd dat hij deze Alice kent, ongeacht haar afwijkende naam, achtergrond en het feit dat ze zegt hem niet te kennen. Uiteindelijk mondt het onschuldige feestje uit in een heftige nacht tussen twee mensen: één die nodig iets moet veranderen in zijn leven en één die zich afvraagt of ze niet een keer moet stoppen met veranderen.

De rest van de cast bestaat uit Danny Glover, Kathy Bates, Condola Rashad en Chris Lowell. Complete Unknown van regisseur Joshua Marston (Maria Full of Grace) brengt de mysterie vanaf 26 augustus naar de Noord-Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is niets bekend.

Rachel Weisz is bij Film1 te bewonderen in de bovennatuurlijke thriller Constantine

Trailer van Constantine