Trailer: Rouw en verdriet in trailer Manchester by the SeaHet vorige project van regisseur en scenarist Kenneth Lonergan (Gangs of New York) werd geplaagd door ruzies en vertragingen maar zijn nieuwste film haalt gelukkig iets vlugger de bioscoop. De eerste trailer voor het prachtige drama Manchester by the Sea met Casey Affleck is zojuist verschenen. Bekijk 'm hier.

Na de plotselinge dood van zijn oudere broer keert Lee (Affleck) terug naar zijn geboorteplaats. Daar krijgt hij te horen dat hij moet optreden als voogd voor het zoontje van zijn broer. Lee heeft geen idee wat hij met de tiener aan moet en moet intussen ook omgaan met zijn eigen rouw en die van zijn familie en oude vrienden.

Trailer van Manchester by the Sea

Lonergan werd twee keer genomineerd voor een Oscar, eerst voor zijn scenario van het drama You Can Count on Me en vervolgens voor het script voor Martin Scorsese's Gangs of New York. Zijn vorige film, Margaret, bleef vijf jaar hangen in postproductie omdat Lonergan en zijn producenten en editors het niet eens werden over de montage. Behalve Affleck zijn in Manchester by the Sea ook Michelle Williams, Kyle Chandler en Gretchen Mol te zien.

Kijk nu bij Film1 naar het eveneens heftige drama True Story met James Franco en Jonah Hill

Film1 Promo van True Story