Trailer: Naomi Watts en Jacob Tremblay in de thriller Shut InDe ijzingwekkende trailer van de thriller Shut In is precies wat we nodig hebben op deze warme, lome maandagmiddag. Kijk nu de video, met Naomi Watts als kinderpsychologe en Jacob Tremblay als haar getroebleerde patiŽnt.

Kinderpsychologe Mary Portman (Watts) woont, zoals wel vaker in thrillers, in een afgelegen landhuis. Daar zorgt ze voor haar tienerzoon die door een tragisch auto-ongeluk volledig verlamd raakte. De eenzaamheid en constante druk om haar zoon met alles te moeten helpen, drukken zwaar op Mary's schouders. Als iemand haar vraagt om een getroebleerde jongen (Tremblay) in behandeling te nemen lijkt dat een welkome afleiding, maar Mary tuimelt enkel dieper in een zwart gat van nachtmerries en paranoia.

Trailer van Shut In

De jonge Jacob Tremblay brak door met het schrijnende waargebeurde drama Room. In Shut In krijgt hij de kans om een creepy kant van zichzelf te laten zien. De thriller wordt op 1 december in de Nederlandse bioscoop verwacht.

Nicole Kidman is ook paranoÔde in de meeslepende thriller Before I Go To Sleep; nu te zien

Trailer van Before I Go to Sleep